Vår profil

Vi är hudvård

Beiersdorf AB  är baserat i Göteborg och har cirka 60 anställda / grundades 1946.  Med våra varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast och Atrix  har vi ett tydligt fokus på våra kunders behov.

Beiersdorf AB är ett av över 150 internationella dotterbolag till kosmetikföretaget Beiersdorf AG, som är baserat i Hamburg, Tyskland. I över 130 år har vi strävat efter att uppfylla våra kunders individuella behov och vi anses ha skapat modern hudvård. Vår internationella framgång grundas på vår expertis inom forskning och utveckling, våra innovativa produkter och våra starka varumärken. Beiersdorfs NIVEA är världens främsta hudvårdsmärke*. Andra namn i dess framgångsrika internationella varumärkesportfölj inkluderar Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 och Hansaplast. Dotterbolaget tesa SE är en av världens ledande tillverkare av självhäftande produkter och systemlösningar för industri, hantverksföretag och konsumenter.  

*Källa: Euromonitor International Limited; NIVEA som globalt varumärke inom kategorierna kroppsvård, ansiktsvård och handvård; i konsumentvärde, 2022.

Kort om företaget

 • Kort om företaget

  Beiersdorf anses ha uppfunnit modern hudvård
  Varje anställd bidrar till företagets framgång och fortsatta utveckling
  Inom arbetet med produktutveckling fokuserar vi på regionala egenskaper och kundernas behov
  Varumärket NIVEA har åtnjutit marknadsframgångar i över 100 år
  Innovativa produkter och starka varumärken ligger till grund för våra framgångar