Care changes everything.

Beiersdorf bryr sig.

Om våra medarbetare, om samhället, om att skapa och förbättra ikoniska och globala varumärken som bryr sig om sina konsumenter. Denna unika grundsyn är det som driver Beiersdorf i allt vi gör – och det är det som skiljer vårt företag från våra konkurrenter.

#1 CARE BEYOND SKIN

På Beiersdorf syns CARE på många sätt. Inte bara i hudvård, utan också i vad som är viktigt i livet: vi bryr oss om hud, om människor och mer därtill. För att ta det till en ännu högre nivå strävar vi efter att lämna världen som en bättre plats för kommande generationer. Låt dig inspireras av ett meningsfullt arbete för ett företag med ett tydligt syfte och ett engagemang för en ambitiös hållbarhetsagenda.

Vår strategi på Beiersdorf

Läs mer

"CARE"

ÄR INTE EN KÄNSLA UTAN EN HANDLING

#2 BRANDS BEYOND PRODUCTS

Våra omtyckta varumärken påverkar miljontals konsumenter världen över och får människor att må bra i sin hud. Som marknadsledare inom hudvård och med en historia på över 140 år är vi stolta över våra ikoniska varumärken som vi strävar efter att kontinuerligt vidareutveckla och förnya. Många år av framgång har gjort oss till en pålitlig och tillförlitlig arbetsgivare. Även i utmanande tider står vi alltid bakom våra medarbetare.

IKONSIKA VARUMÄRKEN

#3 TOGETHERNESS BEYOND TEAMS

The power of WE​.

Vår starka samhörighetskultur leder oss mot stora genombrott och djupa insikter. Vi erbjuder alla de möjligheter som en internationell miljö innebär och vi arbetar tillsammans över avdelningar och gränser. Var med och bidra till att vi når längre och lyckas – tillsammans.

Bli en del av vårt globala team

Till Jobbsök

#4 PEOPLE BEYOND EMPLOYEES

Individuality makes the difference.

Vi på Beiersdorf ser människan - bakom din titel eller roll. Våra medarbetare speglar individualiteten hos våra konsumenter globalt och vi betonar en mångsidig och inkluderande kultur där alla uppmuntras att stå bakom sina åsikter och uttrycka sina tankar. Vår omtänksamma miljö erbjuder dig den flexibilitet och det stöd du behöver för att lyckas på jobbet och i ditt privatliv.